Noodles

Noodles met Oosterse Roerbakgroenten. Ingrediënten 4 personen

1 rode peper
1 kleine ui
1 teentje knoflook
Zakje roerbakgroente oosters (vers van bv boerderijwinkel)
3 kipfilets
Zeezout
½ eetlepel Japanse kruiden jonnie Boer (shichimi togarashi)
½ theelepel laospoeder
½ theelepel gemberpoeder
Chilipoeder (beetje! Proef tussendoor, het wordt snel te scherp)
Sojasaus kikoman
Kokosolie
Eiernoodles volgens verpakking bereidt

Bereidingswijze

Verwarm de olie op halfhoog vuur. Fruit de ui, knoflook en rode peper (fijngesneden zonder zaadjes)
Voeg de kip in blokjes gesneden toe en bestrooi licht met zeezout.
Voeg de fijngesneden groente toe en roer door.
Voeg de kruiden (shichimi / togarashi / laos / gemberpoeder chilipoeder toe en roerbak het geheel.
Voeg een scheutje water toe zodat er een beetje jus ontstaat.
Voeg de gekookte noodles toe met een scheutje sojasaus en roer door.