Rega

Rega

Op deze pagina vind je enige uitleg over de navigatie en wat de website inhoudt.

 

Niet alle menu’s van landen, welke voorbij zijn gekomen tijdens de wereldmaaltijden, komen op de website voor. Door een niet helemaal foutloos administratiesysteem zijn een aantal gegevens verloren gegaan. Alle landen worden echter wel genoemd.

Ook staat er niet bij elk recept een foto, maak jij een recept van deze site dan zou het mooi zijn om daar een foto van te mogen ontvangen.
Deze mag dan naar wereldmaaltijden@live.nl worden verzonden. Bij voorbaat dank… 🙂

 

Eigenlijk is het een eerbetoon aan Sandra haar moeder. Zij had dit idee wel eens met haar besproken en dat is bij Sandra blijven hangen om in een later stadium in Grou gerealiseerd te worden. En met enig succes ook nog.
De bedoeling van de wereldmaaltijden is simpel: Laat mensen proeven van andere culturen en leer ondertussen ook andere mensen uit je omgeving kennen. Schuif daarom ook eens aan bij iemand die je nog niet echt kent maar wel nieuwsgierig naar bent.

Er bestaat inderdaad een redelijk complete lijst, en hier is de link.

Jazeker… Rechts bovenin is een vergrootglaasje. Wanneer je hier op klikt opent een zoekvenster. Hier kun je bijvoorbeeld zoeken op een ingrediënt, een gerecht of land.

Klik bovenin de rechter zijkant, onder “De Landen” op Categorie selecteren en er opent een “dropdown” met alle beschikbare landen. Klik op eentje en de gerechten van dit land openen zich in het hoofdscherm.

Rega staat voor “Reeds Eerder Gegeven Antwoorden” en is een alternatief voor FAQ.